fbpx
digital image layer 12.1
digital image layer 12.2
digital image layer 12.3
digital image layer 12.4
Τι είναι το Performance Marketing ;
Η διαφήμιση βάσει απόδοσης, επίσης γνωστή ως performance marketing είναι μια μορφή διαφήμισης στην οποία ο αγοραστής πληρώνει μόνο όταν υπάρχουν μετρήσιμα αποτελέσματα. Οι καμπάνιες απόδοσης, είναι καμπάνιες με υψηλή στόχευση κοινού στις οποίες η επιχείρηση πληρώνει μόνο όταν ο επιθυμητός διαφημιστικός στόχος επιτευχθεί. Έτσι οι επιχειρήσεις μπορούν να διαφημιστούν ιδιαίτερα αποτελεσματικά με βιώσιμα μπάτζετ.
Ποια είναι τα βασικά εργαλεία του Marketing προϊόντων;

Social Media

Τα Social Media είναι ένα πανίσχυρο όπλο τόσο για την αύξηση των πωλήσεων των προϊόντων μιας επιχείρησης, όσο και για την αναγνωρισημότητα του brand της.

Email Marketing

To Email Marketing είναι ο καλύτερος σύμμαχος της επιχείρησης όταν αυτή επιθυμεί να διατηρήσει το ενδιαφέρον των πελατών της ώστε να προσβούν σε μελλοντικές αγορές.

Google Ads

Το Google Ads είναι το διαφημιστικό πρόγραμμα της Google στο διαδίκτυο. Με το Google Ads μπορούμε να δημιουργούμε διαφημίσεις στο διαδίκτυο οι οποίες θα προσεγγίζουν τους χρήστες ακριβώς τη στιγμή που δείχνουν ενδιαφέρον για κάθε προϊόν.

Remarketing

Remarketing ονομάζεται η μέθοδος κατά την οποία προβάλουμε διαφημίσεις στον χρήστη για ένα προϊόν που έχει ήδη έρθει σε επαφή. Για παράδειγμα εάν επισκέφθηκε ο χρήστης τη σελίδα μας στο Instagram και είδε ένα προϊόν, θα του εμφανίζουμε διαφημίσεις με το προϊόν για κάποιο χρονικό διάστημα που θα ορίσουμε εμείς ή μέχρι να το αγοράσει.

Γραφικά και Branding

Η ταυτότητα μίας εταιρίας παίζει σημαντικό ρόλο στο brand ή στην εταιρική εικόνα μίας επιχείρησης. Έτσι όλα τα γραφικά που θα δημιουργηθούν με στόχο την ηλεκτρονική διαφήμιση θα ακολουθούν πιστά την αισθητική και την εικόνα της επιχείρησης.

Online Συμβουλευτική

Διαχειρίζεσαι μόνος σου το marketing της επιχείρησης σου; Πάρε την βοήθεια ενός ειδικού όποτε την χρειάζεσαι.
Δείτε δουλειές μας